Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Studia nad współczynnikiem rozcieńczenia serum masła I. Wpływ czasu płukania masła oraz okresu jego przechowania na wartość współczynnika

Tytuł:
Studia nad współczynnikiem rozcieńczenia serum masła I. Wpływ czasu płukania masła oraz okresu jego przechowania na wartość współczynnika
Issledovanija nad koefficientom pazdavlenija serum masla I. Vlijanie vremeni pomyvki masla i perioda ego khranenija na velichinu koefficienta
Studies on the coefficient of dilution of butter serum I. The effect of the time of washing the grains and the conditions of butter storage
Autorzy:
Pijanowski, Eugeniusz
Zmarlicki, Stanisław
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/1836202.pdf
Data publikacji:
1964
Wydawca:
Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie
Źródło:
Roczniki Technologii i Chemii Żywności; 1964, 10; 145-153
0080-374X
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies