Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Odsalanie soków cukrowniczych. II. Usuwanie anionów

Tytuł:
Odsalanie soków cukrowniczych. II. Usuwanie anionów
Opresnenie sakharnykh sokov. II. Iskljuchenie anionov
Demineralization of sugar juices. II. Anion removal
Demineralisierung von zZuckersaften. II. Enternung der anionen
Autorzy:
Zagrodzki, Stanisław
Zaorska, Helena
Sokołowski, Andrzej
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/1836140.pdf
Data publikacji:
1965
Wydawca:
Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie
Źródło:
Roczniki Technologii i Chemii Żywności; 1965, 11; 23-40
0080-374X
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies