Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zagadanienie zgodności składu chemicznego produktów spożywczych z wymaganiami normatywnymi na przykładzie sera mazurskiego pełnotłustego

Tytuł:
Zagadanienie zgodności składu chemicznego produktów spożywczych z wymaganiami normatywnymi na przykładzie sera mazurskiego pełnotłustego
The problem of concordance of the chemical composition of food products with standard requirement on the instance of full fat mazurian cheese
Autorzy:
Imbs, Bogusław
Bazydło, Ignacy
Pachucki, Tadeusz
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/1835708.pdf
Data publikacji:
1974
Wydawca:
Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie
Źródło:
Roczniki Technologii i Chemii Żywności; 1974, 24, 1; 33-44
0080-374X
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
W pracy scharakteryzowano wahania zawartości składników sera, dokonano weryfikacji hipotezy rozkładu normalnego ich zawartości, oceniono zgodność zawartości składników sera z normą polską oraz określono przedział wahań tych składników.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies