Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Tests of the Structure-Based Models of Proteins

Tytuł:
Tests of the Structure-Based Models of Proteins
Autorzy:
Cieplak, M.
Sułkowska, J.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/1808305.pdf
Data publikacji:
2009-02
Wydawca:
Polska Akademia Nauk. Instytut Fizyki PAN
Tematy:
87.80.Nj
87.15.ap
87.14.E-
Źródło:
Acta Physica Polonica A; 2009, 115, 2; 441-445
0587-4246
1898-794X
Język:
angielski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The structure-based models of proteins are defined through the condition that their ground state coincides with the native structure of the proteins. There are many variants of such models and they yield different properties. Optimal variants can be selected by making comparisons to experimental data on single-molecule stretching. Here, we discuss the 15 best performing variants and focus on fine tuning the selection process by adjusting the velocity of stretching to match the experimental conditions. The very best variant is found to correspond to the 10-12 potential in the native contacts with the energies modulated by the Miyazawa-Jernigan statistical potential and variable length parameters. The second best model incorporates the Lennard-Jones potential with uniform amplitudes. We then make a detailed comparison of the two models in which theoretical surveys of stretching properties of 7510 proteins were made previously.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies