- Tytuł:
-
Changes in carbohydrate content in mixtures of field pea and spring triticale determining the quality of green fodder
Zmiany zawartości węglowodanów w mieszankach grochu siewnego z pszenżytem jarym decydujące o jakości zielonki - Autorzy:
-
Górski, R.
Płaza, A.
Rudziński, R. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/13925491.pdf
- Data publikacji:
- 2022
- Wydawca:
- Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
- Tematy:
-
field pea
spring triticale
mixture
harvest date
carbohydrate
green forage
feed quality - Źródło:
-
Agronomy Science; 2022, 77, 1; 93-102
2544-4476
2544-798X - Język:
- angielski
- Prawa:
- CC BY: Creative Commons Uznanie autorstwa 4.0
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł