- Tytuł:
- Tocopherols in food rations of selected populations from the Wielkopolska Region. III. Manual and brain workers
- Autorzy:
- Duda, G.
- Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/1371702.pdf
- Data publikacji:
- 1993
- Wydawca:
- Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie
- Tematy:
-
brain worker
food ration
consumption
human nutrition
worker
manual worker
oil
plant oil
daily food ration
tocopherol
Wielkopolska region
population - Źródło:
-
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences; 1993, 02, 2; 59-67
1230-0322
2083-6007 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł