- Tytuł:
- Comparison of properties of amylophosphoric acid and di-starch phosphate salts
- Autorzy:
-
Fortuna, T.
Gibinski, M.
Palasinski, M. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/1371451.pdf
- Data publikacji:
- 1992
- Wydawca:
- Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie
- Tematy:
-
calcium
physicochemical property
water binding capacity
sodium
paste transparency
di-starch phosphate salt
potassium
reducing capacity
salt
pasting
amylophosphoric acid salt - Źródło:
-
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences; 1992, 01, 4; 115-120
1230-0322
2083-6007 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł