Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The improvement of production in the food industry

Tytuł:
The improvement of production in the food industry
Autorzy:
Mielczarek, K.
Krynke, M.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/114788.pdf
Data publikacji:
2015
Wydawca:
Stowarzyszenie Menedżerów Jakości i Produkcji
Tematy:
BOST method
toyotarity
Toyota’s house roof
metoda BOST
toyotaryzm
dach domu Toyoty
Źródło:
Zeszyty Naukowe. Quality. Production. Improvement; 2015, 2 (3); 88-99
2544-2813
Język:
angielski
Prawa:
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
This chapter presents an analysis of the answers given it the question contained in the BOST questionnaire referring to the Toyota’s house roof (mission of enterprise). Enterprise producing food products were presented. It was shown analysis of respondent’s characteristics. Next structure of assessments was determined and some statistical graphs were built.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies