The marine fish are extraordinarily nourishing food and are affluently accessible fish meat
source. Fresh examined sample of grouper fish was collected from Mudasal odai fish landing
center. The protein, carbohydrate, lipid, ash and moisture contents of Epinephelus coioides were
found to be 19.07 mg, 4.03, 2.61, 77.38 mg and 1.21 mg/g respectively. The potassium and
phosphorus are the predominant elements other nine components are present in considerable
quantities in the total of 11 minerals. Palmitic acid, Oleic acid and Stearic acid were observed to be
the major elements of total presented 15 fatty acids. In this current study we have concluded the
grouper fish having rich source of protein and good fatty acids and it will facilitate to enhance the
nutrition level on poor folks.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00