- Tytuł:
-
Badania właściwości reologicznych ekstrudatów z udziałem komponentów owsianych
Analysis of rheological properties of the extrudates with the share of oat components - Autorzy:
-
Rzedzicki, Z.
Zarzycki, P.
Sobota, A. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/11005327.pdf
- Data publikacji:
- 2004
- Wydawca:
- Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
- Tematy:
-
ekstrudery dwuslimakowe
wlasciwosci reologiczne
ekstruzja
kaszka kukurydziana
technologia
lepkosc
ekstrudaty
ekstrakty wodne
ekstrudaty kukurydziane
komponenty owsiane
ekstrudaty owsiane
ekstrudery jednoslimakowe - Źródło:
-
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E. Agricultura; 2004, 59, 1; 315-322
0365-1118 - Język:
- polski
- Prawa:
- CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł