Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Obowiązki podoficera kuchennego

propozycja biblioteki
LDR 01354cam#a2200337#i#4500
001 1743503290688
003 WA 33
005 20240930210837.7
008 240410s1919####pl#||||f#|||||000#0#pol#d
040 %a WA 33 %c WA 33 %e PNN %d WA 33
046 %k 1919
245 0 0 %a Obowiązki podoficera kuchennego / %c Instytut Wojskowo-Naukowy Sztabu Generalnego.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwo M. Arcta, %c 1919.
300 %a 4 strony ; %c 14 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje fachowe
388 1 %a 1901-2000
388 1 %a 1918-1939
650 9 %a Kuchnie polowe
650 9 %a Podoficerowie
650 9 %a Służba wojskowa
655 9 %a Broszura
655 9 %a Regulaminy i instrukcje wojskowe
658 %a Bezpieczeństwo i wojskowość
710 2 # %a Instytut Wojskowo-Naukowy Sztabu Generalnego (Wojsko Polskie ; 1918-1939). %e Instytucja sprawcza
710 2 # %a Zakłady Wydawnicze "M. Arct". %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1743503290688 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr inwentarza:
B16 313605
Sygnatura:
M MG Arch. 313605
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
stan dostateczny
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies