- Tytuł:
- Bezpieczeństwo żywnościowe żołnierzy Sił Zbrojnych Rzeczypospolitej Polskiej w warunkach kryzysu epidemicznego wywołanego zagrożeniem biologicznym
- Współtwórcy:
- Bertrandt, Jerzy (1952- ). Redakcja
Kler, Paweł. Redakcja
Wydawnictwo Adam Marszałek. wydawca, nakładca (publisher) - osoba lub organizacja odpowiadająca za całość procesu wydawniczo-produkcyjnego - Temat:
- Wojsko Polskie (1944- )
Bezpieczeństwo żywnościowe
Epidemie
Logistyka wojskowa
Wojsko
Zanieczyszczenia żywności
Polska
Bezpieczeństwo i wojskowość
Medycyna i zdrowie
Transport i logistyka - Rok wydania:
- 2021
- Wydawca:
- Toruń : Wydawnictwo Adam Marszałek
- ISBN:
- 9788381805346
- Seria:
- Biblioteka Logistyka Wojskowego
- Opis fizyczny:
- 295, [1] strona : ilustracje ; 23 cm
- Uwagi:
- Bibliografie, netografie, wykazy aktów prawnych przy pracach
- Książka