Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Instrukcja postępowania z materiałami niejawnymi z komentarzem

Hasło główne:
Thiem, Piotr
Tytuł:
Instrukcja postępowania z materiałami niejawnymi z komentarzem
Autorzy:
Thiem, Piotr
Współtwórcy:
Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr (Gdańsk). Wydawca
Temat:
Ochrona informacji
Informacje niejawne
Prawo
Polska
Rok wydania:
2012
Wydawca:
Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr
ISBN:
9788378040484
Opis fizyczny:
115 s. : tabl. ; 21 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01118cam#a2200241#i#4500
001 1742301808163
003 WA 33
005 20231130093830.9
008 120411s2012####pl#####f#####|000#0#pol#c
020 %a 9788378040484
040 %a Ł U/GS %c Ł U/GSs %d WA 33 %e PNN %d WA 33
100 1 %a Thiem, Piotr.
245 1 0 %a Instrukcja postępowania z materiałami niejawnymi z komentarzem / %c Piotr Thiem.
260 %a Gdańsk : %b Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, %c 2012.
300 %a 115 s. : %b tabl. ; %c 21 cm.
650 9 %a Ochrona informacji
650 9 %a Informacje niejawne
650 9 %a Prawo
651 9 %a Polska
710 2 # %a Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr (Gdańsk). %4 Wydawca
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1742301808163 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-7804-048-4

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
00 79755
Sygnatura:
MBSG1 MBSG 79755
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny
Nr inwentarza:
00 81035
Sygnatura:
MBSG1 MBSG 81035
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies