- Tytuł:
- Warunki techniczne materjałów wojskowych : konserwy jarzynowe
- Wariant tytułu:
- Warunki techniczne materiałów wojskowych : konserwy jarzynowe
Konserwy jarzynowe - Autorzy:
- Polska. Ministerstwo Spraw Wojskowych. Kierownictwo Marynarki Wojennej
- Współtwórcy:
- Fonferko. Opracowanie
- Temat:
- Gospodarka wojskowa żywnościowa - Polska - 1918-1939 r.
Regulaminy i instrukcje wojskowe
Marynarka wojenna - żywienie - Polska
Przetwory owocowo-warzywne
Warzywa - Rok wydania:
- 1936
- Wydawca:
- Warszawa : Ministerstwo Spraw Wojskowych
- ISBN:
- Ż. 123/36. I.T.I
- Opis fizyczny:
- 4 s., [1] k. tabl. złoż. : tab. ; 30 cm
- Uwagi:
- Nr katalogu 115/Mar
Dostępne w wersji cyfrowej. Wojskowa Biblioteka Cyfrowa Zbrojownia - Książka