Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kompetencyjne systemy ocen pracowników : przygotowanie, wdrażanie i integrowanie z innymi systemami ZZL

Hasło główne:
Sidor-Rządkowska, Małgorzata
Tytuł:
Kompetencyjne systemy ocen pracowników : przygotowanie, wdrażanie i integrowanie z innymi systemami ZZL
Autorzy:
Sidor-Rządkowska, Małgorzata
Temat:
Ocena pracowników
Kadry
Metody badawcze
Rok wydania:
2011
Wydawca:
Warszawa : Wolters Kluwer Polska
ISBN:
9788326413315
Seria:
HR
Opis fizyczny:
252 s. : il. ; 24 cm
Wydanie:
Wyd. 2. uaktual. i rozsz
Uwagi:
Indeks
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01226cam#a2200265#i#4500
001 1742201589515
003 WA 33
005 20231130093251.5
008 110307s2011####pl#a###f#####||01#0#pol##
020 %a 9788326413315
040 %a WA N %c WA N %d WA 33 %e PNN
100 1 %a Sidor-Rządkowska, Małgorzata.
245 1 0 %a Kompetencyjne systemy ocen pracowników : %b przygotowanie, wdrażanie i integrowanie z innymi systemami ZZL / %c Małgorzata Sidor-Rządkowska.
250 %a Wyd. 2. uaktual. i rozsz.
260 %a Warszawa : %b Wolters Kluwer Polska, %c 2011.
300 %a 252 s. : %b il. ; %c 24 cm.
490 1 %a HR
504 %a Indeks.
650 9 %a Ocena pracowników
650 9 %a Kadry
650 9 %a Metody badawcze
830 0 %a Zarządzanie Zasobami Ludzkimi (HR)
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1742201589515 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-264-1331-5

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
K8 452105
Sygnatura:
M MG 452105
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
stan dobry
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies