Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zadanie obecnéj chwili

Hasło główne:
Ruprecht, Karol (1821-1875)
Tytuł:
Zadanie obecnéj chwili
Autorzy:
Ruprecht, Karol (1821-1875)
Temat:
Naród - socjologia - Polska - 19 w.
Rewolucja
Ruchy społeczne
Tożsamość narodowa
Polska
Rok wydania:
1862
Wydawca:
Paryż : [s.n.], ([Paryż] : L. Martinet)
Opis fizyczny:
64 s. ; 22 cm
Uwagi:
Na s. tyt. pseud. aut. Nazwa aut.: Karol Ruprecht
Estr XIX t. 2 s. 85
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01183nam#a2200265#i#4500
001 1742201576551
003 WA 33
005 20240223210529.5
008 050901s1862####fr#####g#####|000#0#pol##
035 %9 REKON4
040 %a WA N/ZKhs %c WA N/ZKhs %d WA 33 %d WA N/RZid
100 1 %a Ruprecht, Karol %d (1821-1875).
245 1 0 %a Zadanie obecnéj chwili / %c napisał Stanisław-Kazimierz Gromada.
260 %a Paryż : %b [s.n.], %c 1862 %e ([Paryż] : %f L. Martinet).
300 %a 64 s. ; %c 22 cm.
500 %a Na s. tyt. pseud. aut. Nazwa aut.: Karol Ruprecht.
510 4 %a Estr XIX %c t. 2 s. 85.
648 9 %a 1801-1900
650 9 %a Naród %x socjologia %z Polska %y 19 w.
650 9 %a Rewolucja
650 9 %a Ruchy społeczne
650 9 %a Tożsamość narodowa
651 9 %a Polska
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1742201576551 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr inwentarza:
B8 322150
Sygnatura:
M MG 322150
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
stan dobry
Dostępny
Nr inwentarza:
B8 325779
Sygnatura:
M MG 325779
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
stan dobry
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies