Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Historia : wiek XIX i XX

Tytuł:
Historia : wiek XIX i XX
Współtwórcy:
Kaczorowski, Bartłomiej (1960- ). Redakcja
Temat:
Edukacja i pedagogika
Szkoły średnie
Historia
Rok wydania:
2002
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN
ISBN:
8301137649
Seria:
Encyklopedia PWN
Opis fizyczny:
191, [1]s., [1] k. tabl. złoż. luz. : il. ; 25 cm + [1] k. tabl. złoż. luz
Uwagi:
Biblioteka Naukowa Wojskowego Biura Badań Historycznych
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01294nam#a2200301#i#4500
001 1742101476165
003 WA 33
005 20231130093040.1
008 021009s2002####pl###########|000#0#pol##
020 %a 8301137649
245 0 0 %a Historia : %b wiek XIX i XX / %c [red. nauk. Bartłomiej Kaczorowski].
260 %a Warszawa : %b Wydawnictwo Naukowe PWN, %c 2002.
300 %a 191, [1]s., [1] k. tabl. złoż. luz. : %b il. ; %c 25 cm + %e [1] k. tabl. złoż. luz.
490 1 %a Encyklopedia PWN
561 %a Biblioteka Naukowa Wojskowego Biura Badań Historycznych.
648 9 %a 1801-1900
648 9 %a 1901-2000
650 9 %a Edukacja i pedagogika
650 9 %a Szkoły średnie
650 9 %a Historia
655 9 %a Encyklopedia
655 9 %a Materiały pomocnicze
655 9 %a Publikacje dydaktyczne
700 1 # %a Kaczorowski, Bartłomiej %d (1960- ). %e Redakcja
830 0 %a Encyklopedia PWN
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1742101476165 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-01-13764-9

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
K8 449706
Sygnatura:
M MG 449706
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies