Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

O polsko-słowackiej współpracy na Podhalu

Hasło główne:
Reychman, Jan (1910-1975)
Tytuł:
O polsko-słowackiej współpracy na Podhalu
Autorzy:
Reychman, Jan (1910-1975)
Temat:
Kultura
Współpraca kulturalna
Wpływ i recepcja
Podhale
Polska
Słowacja
Rok wydania:
1938
Wydawca:
Warszawa : Tow. Przyjaciół Słowaków im. Ludowita Sztura
Opis fizyczny:
19 s. ; 19 cm
Uwagi:
Odb. z "Ziemi Podhalańskiej" nr 1 z 1938 r
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01508nam##2200385#i#4500
001 1742101438703
003 WA 33
005 20240703210226.4
008 981002s1938####pl#####g######|||#|#pol#d
035 %9 REKON4
040 %a WA N %c WA N %d WA 33
080 %a 327(438:437.6)
100 1 %a Reychman, Jan %d (1910-1975).
245 1 0 %a O polsko-słowackiej współpracy na Podhalu / %c Jan Reychman.
260 %a Warszawa : %b Tow. Przyjaciół Słowaków im. Ludowita Sztura, %c 1938.
300 %a 19 s. ; %c 19 cm.
500 %a Odb. z "Ziemi Podhalańskiej" nr 1 z 1938 r.
648 9 %a 1701-1800
648 9 %a 1801-1900
648 9 %a 1901-2000
648 9 %a 1901-1914
648 9 %a 1914-1918
648 9 %a 1918-1939
648 9 %a 1939-1945
648 9 %a 1945-1989
648 9 %a 1989-2000
650 9 %a Kultura
650 9 %a Współpraca kulturalna
650 9 %a Wpływ i recepcja
651 9 %a Podhale
651 9 %a Polska
651 9 %a Słowacja
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1742101438703 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 327(438:437.6)

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr inwentarza:
SZ 34022
Sygnatura:
M MG 57502
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
stan dobry
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies