Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Metodyka przygotowania i prowadzenia wybranych strzelań z broni strzeleckiej

Hasło główne:
Szymański, Włodzimierz
Tytuł:
Metodyka przygotowania i prowadzenia wybranych strzelań z broni strzeleckiej
Autorzy:
Szymański, Włodzimierz
Kaczmarczyk, Jerzy
Temat:
Strzelanie - wojsko - teoria - Polska - 2009 r.
Rok wydania:
2009
Wydawca:
Wrocław : WSOWL
ISBN:
WSOWL wewn. 57/2009
Opis fizyczny:
73, [2] s.: il.; 21 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00984nam|a2200193|i#4500
001 1742101216368
003 WA 33
005 20231130092702.6
008 100219s2009####pl#||||f#||||||||#||pol#|
020 %a WSOWL wewn. 57/2009
040 %a WA 33 %c WA 33 %e PNN
100 1 %a Szymański, Włodzimierz.
245 1 0 %a Metodyka przygotowania i prowadzenia wybranych strzelań z broni strzeleckiej / %c Włodzimierz Szymański, Jerzy Kaczmarczyk ; Wyższa Szkoła Oficerska Wojsk Lądowych im. gen. Tadeusza Kościuszki.
260 %a Wrocław : %b WSOWL, %c 2009.
300 %a 73, [2] s.: %b il.; %c 21 cm.
650 9 %a Strzelanie %x wojsko %x teoria %z Polska %y 2009 r.
700 1 # %a Kaczmarczyk, Jerzy.
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1742101216368 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
B16 311526
Sygnatura:
M MG 311526
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr inwentarza:
B16 311525
Sygnatura:
M MG Arch. 311525
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies