Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

O wszystkim i jeszcze o czymś : artykuły, eseje, wywiady (1918-1939)

Hasło główne:
Peiper, Tadeusz
Tytuł:
O wszystkim i jeszcze o czymś : artykuły, eseje, wywiady (1918-1939)
Autorzy:
Peiper, Tadeusz
Współtwórcy:
Jaworski, Stanisław. Przedmowa
Podolska, Teresa. Opracowanie
Włodek, Adam. Tłumaczenie
Rok wydania:
1974
Wydawca:
Kraków : Wydawnictwo Literackie
Opis fizyczny:
676, [3] s., [26] s. tabl. : il., faks., fot., rys., portr
Uwagi:
Bibliogr
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01043nam|a2200253|i#4500
001 1742000583627
003 WA 33
005 20231206214526.8
008 080101s1974#######||||g#||||||||#||xx##|
035 %a REKON3-BWOP-2008-000554
100 1 %a Peiper, Tadeusz.
245 1 0 %a O wszystkim i jeszcze o czymś : %b artykuły, eseje, wywiady (1918-1939) / %c Tadeusz Peiper ; przedm., komentarz, bibliogr. Stanisław Jaworski ; oprac. tekstu Teresa Podolska ; tł. pierwodr. czes., fr., hisz. Adam Włodek [i in.].
260 %a Kraków : %b Wydawnictwo Literackie, %c 1974.
300 %a 676, [3] s., [26] s. tabl. : %b il., faks., fot., rys., portr.
504 %a Bibliogr.
700 1 %a Jaworski, Stanisław. %e Przedmowa
700 1 %a Podolska, Teresa. %e Opracowanie
700 1 %a Włodek, Adam. %e Tłumaczenie
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1742000583627 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
990 %a Literatura
990 %a Literatura polska
990 %a teoria
990 %a 19-20 w.

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
K8 268683
Sygnatura:
M MG 268683
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies