Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Metody badań żywności w laboratorium polowego składu żywnościowego

Tytuł:
Metody badań żywności w laboratorium polowego składu żywnościowego
Temat:
Żywienie w wojsku - higiena - kontrola
Gospodarka wojskowa żywnościowa
Laboratoria wojskowe
Metody badawcze
Żywność
Rok wydania:
1964
Wydawca:
Warszawa : MON
ISBN:
Żywn. 50/64
Opis fizyczny:
247 s. : err., [5] tab., tab. obj. liczb
Uwagi:
Maszyn. powiel
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01019nam|a2200253|i#4500
001 1742000571851
003 WA 33
005 20231206213020.2
008 080101s1964#######||||g#||||||||#||xx##|
020 %a Żywn. 50/64.
035 %a REKON3-BWOP-2008-000572
040 %d WA 33
080 %a 355.741.3
245 0 0 %a Metody badań żywności w laboratorium polowego składu żywnościowego / %c Ministerstwo Obrony Narodowej.
260 %a Warszawa : %b MON, %c 1964.
300 %a 247 s. : %b err., [5] tab., tab. obj. liczb.
500 %a Maszyn. powiel.
650 9 %a Żywienie w wojsku %x higiena %x kontrola
650 9 %a Gospodarka wojskowa żywnościowa
650 9 %a Laboratoria wojskowe
650 9 %a Metody badawcze
650 9 %a Żywność
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1742000571851 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
K8 268691
Sygnatura:
M MG 268691
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr inwentarza:
K8 268690
Sygnatura:
M MG Arch. 268690
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies