Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Instrukcja uprawy, pielęgnacji i zbioru papryki w warunkach jednostek wojskowych

Hasło główne:
Rozlau, Maria
Tytuł:
Instrukcja uprawy, pielęgnacji i zbioru papryki w warunkach jednostek wojskowych
Autorzy:
Rozlau, Maria
Rok wydania:
1986
Wydawca:
Warszawa : WOW
Opis fizyczny:
9 s
Uwagi:
WOW wewn. 224/86
Bibliogr
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01008nam|a2200277|i#4500
001 1742000571835
003 WA 33
005 20231206213016.8
008 080101s1986#######||||g#||||||||#||xx##|
035 %a REKON3-BWOP-2008-000562
080 %a 355.741.9 (083.12) (438)
100 1 %a Rozlau, Maria.
245 1 0 %a Instrukcja uprawy, pielęgnacji i zbioru papryki w warunkach jednostek wojskowych / %c oprac. Maria Rozlau ; Warszawski Okręg Wojskowy ; Kwatermistrzostwo. Szefostwo Służby Żywnościowej.
260 %a Warszawa : %b WOW, %c 1986.
300 %a 9 s.
500 %a WOW wewn. 224/86.
504 %a Bibliogr.
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1742000571835 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
990 %a Kwatermistrzostwo
990 %a Żywienie w wojsku
990 %a Gospodarka wojskowa żywnościowa
990 %a Gospodarstwa wojskowe pomocnicze
990 %a Warzywa
990 %a Uprawa
990 %a Instrukcje

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
B8 337795
Sygnatura:
M MG 337795
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr inwentarza:
B8 337794
Sygnatura:
M MG Arch. 337794
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies