Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Organizacja żywienia i przyrządzania potraw w kasynach wojskowych i ośrodkach wypoczynkowych : podręcznik

Tytuł:
Organizacja żywienia i przyrządzania potraw w kasynach wojskowych i ośrodkach wypoczynkowych : podręcznik
Rok wydania:
1980
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo MON
Opis fizyczny:
781, [3] s. : err., tab
Uwagi:
Żywn. 87/78
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00925nam|a2200241|i#4500
001 1742000571813
003 WA 33
005 20231206213014.1
008 080101s1980#######||||g#||||||||#||xx##|
035 %a REKON3-BWOP-2008-000554
080 %a 355.741.7 (075)
245 0 0 %a Organizacja żywienia i przyrządzania potraw w kasynach wojskowych i ośrodkach wypoczynkowych : %b podręcznik / %c Ministerstwo Obrony Narodowej ; Główne Kwatermistrzostwo WP [Wojska Polskiego].
260 %a Warszawa : %b Wydawnictwo MON, %c 1980.
300 %a 781, [3] s. : %b err., tab.
500 %a Żywn. 87/78.
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1742000571813 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
990 %a Kwatermistrzostwo
990 %a Żywienie w wojsku
990 %a Gospodarka wojskowa żywnościowa
990 %a Kucharstwo
990 %a Kasyna wojskowe
990 %a Domy wypoczynkowe

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr inwentarza:
K8 283481
Sygnatura:
M MG Arch. 283481
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies