Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Istota i rozwój form demokracji socjalistycznej

Tytuł:
Istota i rozwój form demokracji socjalistycznej
Współtwórcy:
Koprukowniak, Albin (1929- ). Redakcja
Kucharski, Władysław Stanisław (1934- ). Redakcja
Skrzydło, Wiesław (1929-2021). Redakcja
Rok wydania:
1976
Wydawca:
Warszawa : "Książka i Wiedza"
Seria:
Ideologia i Współczesność
Opis fizyczny:
418 s. : tab
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01026nam|a2200241|i#4500
001 1742000566269
003 WA 33
005 20231206212456.1
008 080101s1976#######||||g#||||||||#||xx##|
035 %a REKON3-BWOP-2008
080 %a 321.74
245 0 0 %a Istota i rozwój form demokracji socjalistycznej / %c pod red. Albina Koprukowniaka,Władysława Kucharskiego i Wiesława Skrzydły.
260 %a Warszawa : %b "Książka i Wiedza", %c 1976.
300 %a 418 s. : %b tab.
490 1 %a Ideologia i Współczesność
700 1 %a Koprukowniak, Albin %d (1929- ). %e Redakcja
700 1 %a Kucharski, Władysław Stanisław %d (1934- ). %e Redakcja
700 1 %a Skrzydło, Wiesław %d (1929-2021). %e Redakcja
830 0 %a Ideologia i Współczesność
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1742000566269 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 321.74 %y Demokracja socjalistyczna
990 %a Demokracja socjalistyczna

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
K16 213680
Sygnatura:
M MG 213680
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny
Nr inwentarza:
K16 213681
Sygnatura:
M MG 213681
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies