Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ce que tout Chef doit savoir : Instruction complémentaire pour l'application des règlements

Hasło główne:
Lucas, Pascal-Marie-Henri
Tytuł:
Ce que tout Chef doit savoir : Instruction complémentaire pour l'application des règlements
Autorzy:
Lucas, Pascal-Marie-Henri
Temat:
Wojsko
Francja
Rok wydania:
1928
Wydawca:
Paris : Berger-Levrault
Opis fizyczny:
VIII, 203 s. : szkic
Uwagi:
Sygn.: 291700 egz. z przedwojennych zbiorów CBW
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01009cam|a2200241#i#4500
001 1742000518808
003 WA 33
005 20240227213357.9
008 070101s1928####fr#||||g#|||||000#0#fre#c
035 %a REKON3-BWOP-2007-005846
040 %e PNN %d WA 33
100 1 %a Lucas, Pascal-Marie-Henri.
245 1 0 %a Ce que tout Chef doit savoir : %b Instruction complémentaire pour l'application des règlements / %c Colonel Lucas.
260 %a Paris : %b Berger-Levrault, %c 1928.
300 %a VIII, 203 s. : %b szkic.
500 %a Sygn.: 291700 egz. z przedwojennych zbiorów CBW.
648 9 %a 1801-1900
648 9 %a 1901-2000
650 9 %a Wojsko
651 9 %a Francja
655 9 %a Regulaminy i instrukcje wojskowe
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1742000518808 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr inwentarza:
K8 250203
Sygnatura:
M MG 250203
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny
Nr inwentarza:
K8 291700
Sygnatura:
M MG Cim. 291700
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies