Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Żywienie człowieka : podstawy nauki o żywieniu człowieka

Tytuł:
Żywienie człowieka : podstawy nauki o żywieniu człowieka
Współtwórcy:
Hryniewiecki, Lech. Redakcja
Gawęcki, Jan. Redakcja
Temat:
Odżywianie
Rok wydania:
2004
Wydawca:
Warszawa : Wydaw. Naukowe PWN
ISBN:
8301139544
Opis fizyczny:
512 s. : il. ; 24 cm
Uwagi:
Indeks
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00846nam|a2200253#i#4500
001 1742000381542
003 WA 33
005 20231206050349.0
008 091018s2004####pl#||||g#||||||||#||pol#|
020 %a 8301139544
035 %a SowaIDT23537
040 %a WA 33 %c WA 33 %e PNN
245 0 0 %a Żywienie człowieka : %b podstawy nauki o żywieniu człowieka / %c red. Lech Hryniewiecki, Jan Gawęcki.
260 %a Warszawa : %b Wydaw. Naukowe PWN, %c 2004.
300 %a 512 s. : %b il. ; %c 24 cm.
504 %a Indeks.
650 9 %a Odżywianie
700 1 # %a Hryniewiecki, Lech. %e Redakcja
700 1 # %a Gawęcki, Jan. %e Redakcja
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1742000381542 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-01-13954-4
990 %a Człowiek
990 %a Żywienie

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
00 70346
Sygnatura:
MBSG1 MBSG 70346
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies