Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zarządzanie hotelarstwem i gastronomią

Hasło główne:
Knowles, Tim
Tytuł:
Zarządzanie hotelarstwem i gastronomią
Autorzy:
Knowles, Tim
Współtwórcy:
Górska, Grażyna. Tłumaczenie
Temat:
Gastronomia - zarządzanie - podręcznik
Hotelarstwo - zarządzanie - podręcznik
Rok wydania:
2001
Wydawca:
Warszawa : Polskie Wydaw. Ekonomiczne
ISBN:
8320813530
Opis fizyczny:
366 s. ; 24 cm
Uwagi:
Bibliogr
Indeks
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01004nam|a2200301#i#4500
001 1742000379553
003 WA 33
005 20231206045222.9
008 091018s2001####pl#||||g#||||||||#||pol#|
020 %a 8320813530
035 %a SowaIDT21255
040 %a WA 33 %c WA 33 %e PNN
080 %a 640.41/.44.008(075.8)
100 1 %a Knowles, Tim.
245 1 0 %a Zarządzanie hotelarstwem i gastronomią / %c Tim Knowles ; tł. [z ang.] Grażyna Górska.
260 %a Warszawa : %b Polskie Wydaw. Ekonomiczne, %c 2001.
300 %a 366 s. ; %c 24 cm.
504 %a Bibliogr.
504 %a Indeks
650 9 %a Gastronomia %x zarządzanie %v podręcznik
650 9 %a Hotelarstwo %x zarządzanie %v podręcznik
700 1 # %a Górska, Grażyna. %e Tłumaczenie
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1742000379553 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-208-1353-0
990 %a Gastronomia
990 %a Hotelarstwo
990 %a Zarządzanie

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
00 67592
Sygnatura:
MBSG1 MBSG 67592
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies