Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wykrywanie intruzów : wprowadzenie do monitorowania, korelacji, tropienia, pułapek i reagowania w Internecie

Hasło główne:
Amoroso, Edward
Tytuł:
Wykrywanie intruzów : wprowadzenie do monitorowania, korelacji, tropienia, pułapek i reagowania w Internecie
Autorzy:
Amoroso, Edward
Współtwórcy:
Miłkowski, Marcin. Tłumaczenie
Temat:
INTERNET - zagadnienia
Bezpieczeństwo informacji
Rok wydania:
1999
Wydawca:
Warszawa : Oficyna Wydaw. READ ME
ISBN:
837243039X
Opis fizyczny:
247 s. : rys. ; 23 cm
Uwagi:
Indeks
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01052nam|a2200289#i#4500
001 1742000378216
003 WA 33
005 20240416210109.7
008 091018s1999####pl#||||g#||||||||#||pol#|
020 %a 837243039X
035 %a SowaIDT19728
040 %a WA 33 %c WA 33 %e PNN
080 %a 004.738.5
080 %a 004.056
100 1 %a Amoroso, Edward.
245 1 0 %a Wykrywanie intruzów : %b wprowadzenie do monitorowania, korelacji, tropienia, pułapek i reagowania w Internecie / %c Edward Amoroso ; tł. [z ang.] Marcin Miłkowski.
260 %a Warszawa : %b Oficyna Wydaw. READ ME, %c 1999.
300 %a 247 s. : %b rys. ; %c 23 cm.
504 %a Indeks
650 9 %a INTERNET %x zagadnienia
650 9 %a Bezpieczeństwo informacji
700 1 # %a Miłkowski, Marcin. %e Tłumaczenie
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1742000378216 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-7243-039-X
990 %a Internet
990 %a Ochrona informacji

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
00 65671
Sygnatura:
MBSG1 MBSG 65671
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies