Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Bezgłośny język

Hasło główne:
Hall, Edward T
Tytuł:
Bezgłośny język
Autorzy:
Hall, Edward T
Współtwórcy:
Zimand, Roman. Tłumaczenie
Skarbińska, Alicja. Tłumaczenie
Płachecki, Marian. Wstęp
Temat:
Antropologia społeczna - zagadnienia
Socjologia kultury
Rok wydania:
1987
Wydawca:
Warszawa : PIW
ISBN:
8306013255
Seria:
Biblioteka Myśli Współczesnej
Opis fizyczny:
196, [4] s. ; 21 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01138nam|a2200325#i#4500
001 1742000359565
003 WA 33
005 20231206025957.9
008 091018s1987####pl#||||g#||||||||#||pol#|
020 %a 8306013255
035 %a SowaIDT5997
040 %a WA 33 %c WA 33 %e PNN
080 %a 008
100 1 %a Hall, Edward T.
245 1 0 %a Bezgłośny język / %c Edward T. Hall ; tł. [z ang.] Roman Zimand, Alicja Skarbińska ; wstęp Marian Płachecki.
260 %a Warszawa : %b PIW, %c 1987.
300 %a 196, [4] s. ; %c 21 cm.
490 1 %a Biblioteka Myśli Współczesnej
650 9 %a Antropologia społeczna %x zagadnienia
650 9 %a Socjologia kultury
700 1 # %a Zimand, Roman. %e Tłumaczenie
700 1 # %a Skarbińska, Alicja. %e Tłumaczenie
700 1 # %a Płachecki, Marian. %e Wstęp
830 0 %a Biblioteka Myśli Współczesnej
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1742000359565 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-06-01325-5
980 %a 008 %y Cywilizacja.kultura.postep
990 %a Kultura
990 %a Antropologia społeczna

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
00 57684
Sygnatura:
MBSG1 MBSG 57684
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies