Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Od białego caratu do czerwonego caratu. T. 3, Lata przełomu. Romanow, Pugaczow czy Pestel

Hasło główne:
Kucharzewski, Jan
Tytuł:
Od białego caratu do czerwonego caratu. T. 3, Lata przełomu. Romanow, Pugaczow czy Pestel
Autorzy:
Kucharzewski, Jan
Współtwórcy:
Szwarc, Andrzej. Redakcja
Wieczorkiewicz, Paweł. Redakcja
Temat:
Rosja - historia - 19 w.
Rok wydania:
1999
Wydawca:
Warszawa : Wydaw. Naukowe PWN
ISBN:
8301126922
Opis fizyczny:
695, [2] s. ; 21 cm
Uwagi:
Indeks
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01022nam|a2200289#i#4500
001 1742000358278
003 WA 33
005 20231206025312.8
008 091018s1999####pl#||||g#||||||||#||pol#|
020 %a 8301126922
035 %a SowaIDT19108
040 %a WA 33 %c WA 33 %e PNN
080 %a 947"18"
100 1 %a Kucharzewski, Jan.
245 1 0 %a Od białego caratu do czerwonego caratu. %n T. 3, %p Lata przełomu. Romanow, Pugaczow czy Pestel / %c Jan Kucharzewski ; red. nauk. Andrzej Szwarc, Paweł Wieczorkiewicz.
260 %a Warszawa : %b Wydaw. Naukowe PWN, %c 1999.
300 %a 695, [2] s. ; %c 21 cm.
504 %a Indeks
651 9 %a Rosja %x historia %y 19 w.
700 1 # %a Szwarc, Andrzej. %e Redakcja
700 1 # %a Wieczorkiewicz, Paweł. %e Redakcja
740 0 2 %a Romanow, Pugaczow czy Pestel
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1742000358278 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-01-12692-2
990 %a Rosja
990 %a Historia

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
00 64887
Sygnatura:
MBSG1 MBSG 64887
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies