Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Studia i szkice z historii XVI-XX wieku

Tytuł:
Studia i szkice z historii XVI-XX wieku
Współtwórcy:
Anusik, Zbigniew (1957- ). Redakcja
Głowacki, Albin (1949- ). Redakcja
Temat:
Historia - 16-20 w. - szkice.
Rok wydania:
2008
Wydawca:
Łódź : Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego
Seria:
Acta Universitatis Lodziensis. Folia Historica, 0208-6050 ; 83
Opis fizyczny:
237, [2] s. ; 24 cm
Uwagi:
Streszcz. ang., niem
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01071nam|a2200241#i#4500
001 1742000342148
003 WA 33
005 20231207221629.0
008 091018s2008####pl#||||!!||||!|0|0!|! p!
035 %a ZWARTM21-WA-3309002949
041 0 # %a pol %b eng %b ger
090 1 %a KSIĘGOZBIÓR OGÓLNY / HISTORIA POWSZECHNA %2 WA 33 %y 09/10
245 0 0 %a Studia i szkice z historii XVI-XX wieku / %c pod red. Zbigniewa Anusika i Albina Głowackiego.
260 %a Łódź : %b Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego, %c 2008.
300 %a 237, [2] s. ; %c 24 cm.
490 1 %a Acta Universitatis Lodziensis. Folia Historica, %x 0208-6050 ; %v 83
546 %a Streszcz. ang., niem.
650 9 %a Historia %y 16-20 w. %v szkice.
700 1 %a Anusik, Zbigniew %d (1957- ). %e Redakcja
700 1 %a Głowacki, Albin %d (1949- ). %e Redakcja
830 0 %a Acta Universitatis Lodziensis. %p Folia Historica %x 0208-6050 %v 83
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1742000342148 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
K8 446064
Sygnatura:
09/10 WD-KO 446064
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies