Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Rozwój zawodowy pracowników 2000-2005 : (literatura polska i obca w wyborze)

Hasło główne:
Wyglądała, Ewa
Tytuł:
Rozwój zawodowy pracowników 2000-2005 : (literatura polska i obca w wyborze)
Autorzy:
Wyglądała, Ewa
Temat:
Zawód - szkolenie - 2000-2005 r. - bibliografia adnotowana
Rok wydania:
2007
Wydawca:
Warszawa : GBPiZS
ISBN:
8386539711
Seria:
Bibliografie. Główna Biblioteka Pracy i Zabezpieczenia Społecznego ; [t.] 102
Opis fizyczny:
XVIII, 208 s. ; 21 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00993nam|a2200229#i#4500
001 1742000300580
003 WA 33
005 20231206014613.3
008 091018s2006####pl#||||g#|||||a||#||pol#d
020 %a 8386539711
035 %a ZWARTM21-BWOP2007060951
041 0 # %a pol %g eng
100 1 %a Wyglądała, Ewa.
245 1 0 %a Rozwój zawodowy pracowników 2000-2005 : %b (literatura polska i obca w wyborze) / %c oprac. Ewa Wyglądała ; Główna Biblioteka Pracy i Zabezpieczenia Społecznego.
260 %a Warszawa : %b GBPiZS, %c 2007.
300 %a XVIII, 208 s. ; %c 21 cm.
490 1 %a Bibliografie. Główna Biblioteka Pracy i Zabezpieczenia Społecznego ; %v [t.] 102
650 9 %a Zawód %x szkolenie %y 2000-2005 r. %v bibliografia adnotowana
830 0 %a Bibliografie. Główna Biblioteka Pracy i Zabezpieczenia Społecznego %v [t.] 102
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1742000300580 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-86539-71-1

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
K8 441566
Sygnatura:
M MG 441566
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies