Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wypalenie zawodowe : psychologiczne mechanizmy i uwarunkowania

Tytuł:
Wypalenie zawodowe : psychologiczne mechanizmy i uwarunkowania
Autorzy:
Sęk, Helena
Beisert, Maria
Temat:
Wypalenie zawodowe - psychologia - badanie - Polska - 20 w.
Rok wydania:
1996
Wydawca:
Poznań : K. Domke
ISBN:
8390012340
Opis fizyczny:
181, [1] s. : rys. ; 24 cm
Uwagi:
Zsfassung
Summ
Bibliogr. s. 155-163
Biblioteka Departamentu Społeczno-Wychowawczego MON
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01054nam|a2200265#i#4500
001 1742000293529
003 WA 33
005 20231206013649.0
008 091018s1996####pl#||||g#|||||a||#||pol#d
020 %a 8390012340
035 %a ZWARTM21-BWOP2006059083
041 0 # %a pol %b ger %b eng
245 0 0 %a Wypalenie zawodowe : %b psychologiczne mechanizmy i uwarunkowania / %c pod red. Heleny Sęk ; aut. Maria Beisert i in. ; Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Instytut Psychologii.
260 %a Poznań : %b K. Domke, %c 1996.
300 %a 181, [1] s. : %b rys. ; %c 24 cm.
500 %a Zsfassung.
500 %a Summ.
504 %a Bibliogr. s. 155-163.
561 %a Biblioteka Departamentu Społeczno-Wychowawczego MON.
650 9 %a Wypalenie zawodowe %x psychologia %x badanie %z Polska %y 20 w.
700 1 %a Sęk, Helena.
700 1 %a Beisert, Maria. %e Autor
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1742000293529 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-900123-4-0

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
K8 440926
Sygnatura:
M MG 440926
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
stan dobry
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies