Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Nowa ekonomia a społeczeństwo. T. 2

Tytuł:
Nowa ekonomia a społeczeństwo. T. 2
Współtwórcy:
Partycki, Sławomir. Redakcja
Temat:
Praca - etyka - socjologia
Gospodarka - zagadnienia - 21 w.
Rynek pracy
Socjologia
Rok wydania:
2006
Wydawca:
Lublin : KUL
ISBN:
8373633677
Opis fizyczny:
488 s. : rys., schem. ; 24 cm
Uwagi:
Tekst częśc. w jęz. ros
Summ. przy rozdz
Bibliogr. przy rozdz
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01260cam|a2200289#i#4500
001 1742000283051
003 WA 33
005 20231130085457.9
008 091018s2006####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 8373633677
035 %a ZWARTM21-BWOP2006056940
040 %e PNN %d WA 33
041 0 # %a pol %b eng %g rus
245 0 0 %a Nowa ekonomia a społeczeństwo. %n T. 2 / %c pod red. Sławomira Partyckiego ; [Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II. Katedra Mikrostruktur Społecznych i Współczesnych Teorii Socjologicznych].
260 %a Lublin : %b KUL, %c 2006.
300 %a 488 s. : %b rys., schem. ; %c 24 cm.
500 %a Tekst częśc. w jęz. ros.
500 %a Summ. przy rozdz.
504 %a Bibliogr. przy rozdz.
650 9 %a Praca %x etyka %x socjologia
650 9 %a Gospodarka %x zagadnienia %y 21 w.
650 9 %a Rynek pracy
650 9 %a Socjologia
700 1 %a Partycki, Sławomir. %e Redakcja
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1742000283051 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-7363-367-7

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
K8 439060
Sygnatura:
M MG 439059 T. 2
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
stan dobry
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies