Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Technologja[!] żywności. T. 2

Hasło główne:
Rapczewski, Jan
Tytuł:
Technologja[!] żywności. T. 2
Autorzy:
Rapczewski, Jan
Temat:
Żywność - technologia - podręcznik
Technolodzy żywności - podręcznik
Rok wydania:
1933
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo Kursu Intendentów Wyższej Szkoły Wojennej : nakł. Ministerstwa Spraw Wojskowych
Opis fizyczny:
XVI, 413, [2] s. : rys., err. ; 25 cm
Uwagi:
Bibliogr
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00788nam|a2200205#i#4500
001 1742000240862
003 WA 33
005 20231206003553.9
008 091018s1933####pl#||||g#|||||a||#||pol#d
035 %a ZWARTM21-BWOP2004047233
041 0 # %a pol
100 1 %a Rapczewski, Jan.
245 1 0 %a Technologja[!] żywności. %n T. 2 / %c Jan Rapczewski.
260 %a Warszawa : %b Wydawnictwo Kursu Intendentów Wyższej Szkoły Wojennej : %b nakł. Ministerstwa Spraw Wojskowych, %c 1933.
300 %a XVI, 413, [2] s. : %b rys., err. ; %c 25 cm.
504 %a Bibliogr.
650 9 %a Żywność %x technologia %v podręcznik
650 9 %a Technolodzy żywności %v podręcznik
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1742000240862 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr inwentarza:
SZ 73992
Sygnatura:
M MG 64764 T. 2
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny
Nr inwentarza:
SZ 10612
Sygnatura:
M MG Arch. 26075 T. 2
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies