Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Świat i ziemie polskie w oczach redaktorów i współpracowników "Kuriera Warszawskiego" w latach 1868 - 1915

Hasło główne:
Anculewicz, Zbigniew
Tytuł:
Świat i ziemie polskie w oczach redaktorów i współpracowników "Kuriera Warszawskiego" w latach 1868 - 1915
Autorzy:
Anculewicz, Zbigniew
Temat:
Kurier Warszawski (czasop.) - 19-20 w. - źródła
Rok wydania:
2002
Wydawca:
Warszawa : "Aspra-Jr"
ISBN:
8388766392
Opis fizyczny:
1049, [1] s. ; 25 cm
Uwagi:
Streszcz. ang
Bibliogr. s. 983 - 1005
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01104nam|a2200253#i#4500
001 1742000238923
003 WA 33
005 20231208002819.7
008 091018s2002####pl#||||g#|||||a||#||pol#d
020 %a 8388766392
035 %a ZWARTM21-BWOP2003046816
041 0 # %a pol %b eng
090 1 %a KSIĘGOZBIÓR OGÓLNY / HISTORIA POLSKI do 1918 r. %2 WA 33 %y 09/31
100 1 %a Anculewicz, Zbigniew.
245 1 0 %a Świat i ziemie polskie w oczach redaktorów i współpracowników "Kuriera Warszawskiego" w latach 1868 - 1915 / %c Zbigniew Anculewicz.
260 %a Warszawa : %b "Aspra-Jr", %c 2002.
300 %a 1049, [1] s. ; %c 25 cm.
500 %a Streszcz. ang.
504 %a Bibliogr. s. 983 - 1005
630 9 %a Kurier Warszawski (czasop.) %y 19-20 w. %v źródła
655 9 %a Czasopisma polskie %x tematyka %y 19-20 w. %v źródła
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1742000238923 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-88766-39-2

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
K8 431601
Sygnatura:
09/31 WD-KO 431601
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
stan dobry
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies