Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wybrane zagadnienia z dziejów książki XIX-XX wieku : skrypt dla studentów bibliotekoznawstwa

Hasło główne:
Szwejkowska, Helena
Tytuł:
Wybrane zagadnienia z dziejów książki XIX-XX wieku : skrypt dla studentów bibliotekoznawstwa
Autorzy:
Szwejkowska, Helena
Temat:
Książki
Rok wydania:
1979
Wydawca:
Warszawa ; Wrocław : Państwowe Wydawnictwo Naukowe
ISBN:
8301001186
Opis fizyczny:
154, [1] s. : faks., il. ; 24 cm
Wydanie:
Wyd. 2 poszerz
Uwagi:
Bibliogr. s. [130]-138 s
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01142nam|a2200313#i#4500
001 1742000206565
003 WA 33
005 20240528212529.3
008 091018s1979####pl#||||g#|||||a||#||pol#d
020 %a 8301001186
035 %a ZWARTM21-BWOP2002038508
041 0 # %a pol
100 1 %a Szwejkowska, Helena.
245 1 0 %a Wybrane zagadnienia z dziejów książki XIX-XX wieku : %b skrypt dla studentów bibliotekoznawstwa / %c Helena Szwejkowska.
250 %a Wyd. 2 poszerz.
260 %a Warszawa ; %a Wrocław : %b Państwowe Wydawnictwo Naukowe, %c 1979.
300 %a 154, [1] s. : %b faks., il. ; %c 24 cm.
380 %a Książki
380 %a Publikacje dydaktyczne
380 %a Publikacje naukowe
385 %a Szkoły wyższe
504 %a Bibliogr. s. [130]-138 s.
648 9 %a 1801-1900
648 9 %a 1901-2000
650 9 %a Książki
655 9 %a Podręcznik
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1742000206565 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-01-00118-6

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
K8 289184
Sygnatura:
M MG 289184
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies