Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Instrukcja wydawnicza dla źródeł historycznych od XVI do połowy XIX wieku

Tytuł:
Instrukcja wydawnicza dla źródeł historycznych od XVI do połowy XIX wieku
Współtwórcy:
Lepszy, Kazimierz. Redakcja
Temat:
Historia - źródła - instrukcja
Rok wydania:
1953
Wydawca:
Wrocław : Zakład Narodowy im. Ossolińskich
Opis fizyczny:
IX, [1], 65, [1] s. : faks. ; 25 cm
Uwagi:
Bibliogr. s. [VII]-IX
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00772nam|a2200193#i#4500
001 1742000194528
003 WA 33
005 20231205232548.2
008 091018s1953####pl#||||g#|||||a||#||pol#d
035 %a ZWARTM21-BWOP2001035343
041 0 # %a pol
245 0 0 %a Instrukcja wydawnicza dla źródeł historycznych od XVI do połowy XIX wieku / %c [red. nauk. i przedm. napisał Kazimierz Lepszy].
260 %a Wrocław : %b Zakład Narodowy im. Ossolińskich, %c 1953.
300 %a IX, [1], 65, [1] s. : %b faks. ; %c 25 cm.
504 %a Bibliogr. s. [VII]-IX.
650 9 %a Historia %x źródła %v instrukcja
700 1 %a Lepszy, Kazimierz. %e Redakcja
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1742000194528 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
SZ 69904
Sygnatura:
M MG 113108
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny
Nr inwentarza:
SZ 121788
Sygnatura:
M MG 119600
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny
Nr inwentarza:
SZ 121736
Sygnatura:
M MG 119601
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies