Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Komunikacja społeczna : skrypt. Cz. 3, negocjacje

Hasło główne:
Leczykiewicz, Tadeusz
Tytuł:
Komunikacja społeczna : skrypt. Cz. 3, negocjacje
Autorzy:
Leczykiewicz, Tadeusz
Wiland, Tadeusz
Temat:
Negocjacje - zagadnienia - 2000 r. - podręcznik
Rok wydania:
2000
Wydawca:
Wrocław : WSO
Opis fizyczny:
115, [1] s. : schem., rys. ; 21 cm
Uwagi:
Bibliogr. s. 80-83
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00861nam|a2200205#i#4500
001 1742000179938
003 WA 33
005 20231205230819.7
008 091018s2000####pl#||||g#|||||a||#||pol#d
035 %a ZWARTM21-BWOP2001031524
041 0 # %a pol
100 1 %a Leczykiewicz, Tadeusz.
245 1 0 %a Komunikacja społeczna : %b skrypt. %n Cz. 3, %p %p negocjacje / %c Tadeusz Leczykiewicz, Tadeusz Wiland ; Wyższa Szkoła Oficerska im. Tadeusza Kościuszki. Wydział Wojsk Zmechanizowanch. Katedra Inżynierii Systemów.
260 %a Wrocław : %b WSO, %c 2000.
300 %a 115, [1] s. : %b schem., rys. ; %c 21 cm.
504 %a Bibliogr. s. 80-83.
650 9 %a Negocjacje %x zagadnienia %y 2000 r. %v podręcznik
700 1 %a Wiland, Tadeusz.
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1742000179938 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
B8 1051141
Sygnatura:
M MG 1051139 Cz. 3
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Niedostępny

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr inwentarza:
B8 1051140
Sygnatura:
M MG Arch. 1051138 Cz. 3
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Niedostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies