Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Studium zastosowania kompleksowego zarządzania jakością(TQM) w bibliotekarstwie i informacji naukowej

Hasło główne:
Głowacka, Ewa
Tytuł:
Studium zastosowania kompleksowego zarządzania jakością(TQM) w bibliotekarstwie i informacji naukowej
Autorzy:
Głowacka, Ewa
Temat:
Jakość - bibliotekarstwo - 2000 r.
Bibliotekoznawstwo - informacja - 2000 r.
Informacja naukowa - organizacja - 2000 r.
Rok wydania:
2000
Wydawca:
Toruń : Wydawnictwo Uniwersytetu Mikołaja Kopernika
ISBN:
832311160X
Opis fizyczny:
188 s. : schem. ; 24 cm
Uwagi:
Summ
Bibliogr. s. 169-177
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00945nam|a2200253#i#4500
001 1742000179205
003 WA 33
005 20231205230741.3
008 091018s2000####pl#||||g#|||||a||#||pol#d
020 %a 832311160X
035 %a ZWARTM21-BWOP2001031387
041 0 # %a pol %b eng
100 1 %a Głowacka, Ewa.
245 1 0 %a Studium zastosowania kompleksowego zarządzania jakością(TQM) w bibliotekarstwie i informacji naukowej / %c Ewa Głowacka.
260 %a Toruń : %b Wydawnictwo Uniwersytetu Mikołaja Kopernika, %c 2000.
300 %a 188 s. : %b schem. ; %c 24 cm.
500 %a Summ.
504 %a Bibliogr. s. 169-177.
650 9 %a Jakość %x bibliotekarstwo %y 2000 r.
650 9 %a Bibliotekoznawstwo %x informacja %y 2000 r.
650 9 %a Informacja naukowa %x organizacja %y 2000 r.
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1742000179205 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-231-1160-X

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
K8 425795
Sygnatura:
M MG 425795
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies