Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Sekrety wywiadu francuskiego

Hasło główne:
Krop, Pascal
Tytuł:
Sekrety wywiadu francuskiego
Autorzy:
Krop, Pascal
Współtwórcy:
Kern, Barbara. Tłumaczenie
Temat:
Wywiad - historia - Francja - 19-20 w.
Rok wydania:
1999
Wydawca:
Warszawa : "Bellona" : "Rytm"
ISBN:
838789334X
8311090580
Seria:
Kulisy Wywiadu i Kontrwywiadu ; [t. 12]
Opis fizyczny:
675, [3] s. ; 25 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00914nam|a2200265#i#4500
001 1742000157246
003 WA 33
005 20231205224554.5
008 091018s1999####pl#||||g#|||||a||#||pol#d
020 %a 838789334X
020 %a 8311090580
035 %a ZWARTM21-BWOP2000026633
041 1 # %a pol %h fre
100 1 %a Krop, Pascal.
245 1 0 %a Sekrety wywiadu francuskiego / %c Pascal Krop ; z jęz. fr. przeł. Barbara Kern.
260 %a Warszawa : %b "Bellona" : %b "Rytm", %c 1999.
300 %a 675, [3] s. ; %c 25 cm.
490 1 %a Kulisy Wywiadu i Kontrwywiadu ; %v [t. 12]
650 9 %a Wywiad %x historia %z Francja %y 19-20 w.
700 1 %a Kern, Barbara. %e Tłumaczenie
830 0 %a Kulisy Wywiadu i Kontrwywiadu %v [t. 12]
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1742000157246 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-87893-34-X
920 %a 83-11-09058-0

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
K8 423398
Sygnatura:
M MG 423398
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr inwentarza:
K8 423397
Sygnatura:
M MG Arch. 423397
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies