Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Instrukcja o używaniu i magazynowaniu materjałów! wojskowych. Kuchnia polowa dla piechoty i artylerji! pieszej wz. 23-a.

Tytuł:
Instrukcja o używaniu i magazynowaniu materjałów! wojskowych. Kuchnia polowa dla piechoty i artylerji! pieszej wz. 23-a.
Temat:
Kuchnia polowa - opis i użytkowanie - 1929 r. - regulaminy i instrukcje
Rok wydania:
1929
Wydawca:
Warszawa : MSWojsk
Opis fizyczny:
54 s. : schem. ; 15 cm + tabl. 1
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00786nam|a2200169#i#4500
001 1742000150189
003 WA 33
005 20231205223956.7
008 091018s1929####pl#||||g#|||||a||#||pol#d
035 %a ZWARTM21-BWOP1999025192
041 0 # %a pol
245 0 0 %a Instrukcja o używaniu i magazynowaniu materjałów! wojskowych. Kuchnia polowa dla piechoty i artylerji! pieszej wz. 23-a. / %c Ministerstwo Spraw Wojskowych. Służba: Intendentura. Dział Zaop.: Sprzęt Żywnościowy.
260 %a Warszawa : %b MSWojsk., %c 1929.
300 %a 54 s. : %b schem. ; %c 15 cm + %e tabl. 1.
650 9 %a Kuchnia polowa %x opis i użytkowanie %y 1929 r. %v regulaminy i instrukcje
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1742000150189 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr inwentarza:
SZ 7077
Sygnatura:
M MG Arch. 23677
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies