Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Historia filozofii. T. 4, Od Kartezjusza do Leibniza

Hasło główne:
Copleston, Frederick
Tytuł:
Historia filozofii. T. 4, Od Kartezjusza do Leibniza
Autorzy:
Copleston, Frederick
Współtwórcy:
Marzęcki, Józef. Tłumaczenie
Temat:
Filozofia
Historia
Rok wydania:
1995
Wydawca:
Warszawa : "Pax"
ISBN:
8321115446 (T. 4)
8321110509
Opis fizyczny:
379, [1] s. ; 22 cm
Uwagi:
Oryg. T. 4: "Descartes to Leibniz"
Oryg.: "A history of philosophy"
Bibliogr. s. 331-349
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01081nam|a2200313#i#4500
001 1742000130132
003 WA 33
005 20231205222253.6
008 091017s1995####pl#||||g#|||||a||#||pol#d
020 %a 8321115446 (T. 4)
020 %a 8321110509
035 %a ZWARTM21-BWOP1995020407
041 1 # %a pol %h eng
080 %a 1(091)
100 1 %a Copleston, Frederick.
245 1 0 %a Historia filozofii. %n T. 4, %p Od Kartezjusza do Leibniza / %c Frederick Copleston ; przeł. Józef Marzęcki.
260 %a Warszawa : %b "Pax", %c 1995.
300 %a 379, [1] s. ; %c 22 cm.
500 %a Oryg. T. 4: "Descartes to Leibniz".
500 %a Oryg.: "A history of philosophy".
504 %a Bibliogr. s. 331-349.
650 9 %a Filozofia
650 9 %a Historia
700 1 %a Marzęcki, Józef. %e Tłumaczenie
740 0 2 %a Od Kartezjusza do Leibniza
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1742000130132 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-211-1544-6 (T. 4)
920 %a 83-211-1050-9

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
K8 415289
Sygnatura:
M MG 405469 T. 4
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies